HTML

Szegény fideszes leányka vs gaz támadója

2013.04.07. 14:06 kulonvelemenyek

A fideszes Páva Zsolt lányát állítólag megtámadták.

A rendőrség oldalán ez található róla:

"A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsa továbbra is érvényben van a 23 éves Nyerges Zoltán pécsi lakos ellen. Mint ismeretes, a rendőrség Nyerges Zoltánt gyanúsítja azzal, hogy 2013. április 5-én 4 óra körül Pécsett, a Kálvária úton található alagútnál megtámadott és bántalmazott egy 20 éves helyi lányt.

A lakosság részéről folyamatosan érkeznek bejelentések a rendőrségre. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság köszöni az állampolgárok segítségét. Továbbra is várja azok jelentkezését, akik Nyerges Zoltán jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai minden bejelentést, és információt haladéktalanul és folyamatosan ellenőriznek. A hajtóvadászatot, mint minden más, a közösség nyugalmát jelentősen megzavaró bűncselekmény esetén, a rendőrök továbbra is jelentős erők bevonásával folytatják és mindent megtesznek Nyerges Zoltán elfogása érdekében.

 

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a fényképen látható Nyerges Zoltánt felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályát a 06-72-504-400 telefonszámon, vagy a 107, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét."

Valahogy nekem az ilyen "támadások" midig gyanúsak. Valahogy csak a fideszes-kereszténydemokrata embereket fenyegeti veszély az utcán. Biztos azért mert olyan "jó gyerekek". Én már régóta nem hiszek el nekik semmit.

A "független" magyar sajtó meg nekik hisz, csak az ő verziójukat közli, feltétel nélkül elhiszi állításaikat. Az meg sem fordul senki fejében, hogy Ny. Zoltán-ba esetleg belekötöttek, ne talán tán bántalmazták, és csak önvédelemből ütött?

De neki nincs és nem is lehet igaza!!!

Mert ő nem fideszes-kereszténydemokrata, meg különben is bűnöző múltja van.

"A lányom személyes kérését tiszteletben tartva tájékoztatom a média képviselőit, hogy családunk most először és utoljára nyilatkozott ebben a megrázó témában, innentől arra koncentrálunk, hogy minél előbb felépüljön a lányom testben és lélekben is" -Uff, én kinyilvánítottam a frankót innentől kezdve csak nekünk lehet igazunk.

Ja és a legfontosabb csak egyszer nyilatkoztunk nehogy ellentmondásokba kerüljünk!!!

Ny. Zoltánt persze, miután elkapják a TEK-kel, többször is kifogják hallgatni. Egész addig míg az általa közöltek, nem egyeznek a hivatalos állásponttal. Akta lezárva.

Mi meg elhisszük amit mondanak. :(

Mint mindig...

Csak egy utolsó megjegyzés a verekedés (nevezzük nevén a dolgokat) csak egyik résztvevőjének fényképét láthatjuk mindenhol, a másikét, szegény ártatlan -szintén verekedő- fideszes leányka fényképét sehol se rakták ki.

Ja, és csak attól jöjjenek a "remélem a te lányodat is majd megtámadják" commentek akik valóban hisznek nekik....

Szólj hozzá!